Σπαθί και χάπια είχε ο χασισοκαλλιεργητής στην Κέρκυρα

Οι πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα ενός 45χρονου Έλληνα έκαναν τους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου να οργανώσουν επιχείρηση για έρευνες στην κατοικία του σε περιοχή της Κέρκυρας, όπου επιβεβαίωσαν ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα, ενώ είχε στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια και αιχμηρά όπλα.

Η έρευνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του υπόπτου αποκάλυψε ότι είχε φυτέψει τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ήταν ακόμη νεαρά και είχαν ύψος μόλις 32 ως 53 εκατοστών. Αλλά και μέσα στο σπίτι βρέθηκαν 60 χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου Centrac και άλλα έξι του επίσης ναρκωτικού Lonarid N, για τα οποία ο 45χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ακόμη, στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι τύπου σπάθας με λάμα μήκους 27 εκατοστών και ένα στιλέτο με λάμα μήκους δέκα εκατοστών, τα οποία του στοίχισαν την επιπλέον κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.