Με πολλές αλλαγές στο Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός

Το «δύο στα δύο» καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός στους επόμενους αγώνες με την Ντουντελάνζ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λουξεμβούργο για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στο αυριανό παιχνίδι οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τα άσχημα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ και ΟΦΗ, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν ψυχολογία και να κάνουν δυναμικό comeback.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Κρήτη. Η αρχή θα γίνει στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου θα βρεθούν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με τον Μαντί Καμαρά.

Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει και ο Φορτούνης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Από εκεί και πέρα, τα… γάντια του βασικού γκολκίπερ θα πάρει ο Σα, ενώ από τη στιγμή που είναι τραυματίας ο Χασάν και ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος, ο Γκερέρο θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στη μία πλευρά, μάλιστα, θα παίξει και ο Ποντένσε, αλλά τα τελικά πλάνα του Πορτογάλου θα φανούν στη σημερινή-τελευταία προπόνηση στο «Ζοσί Μπαρτέλ».

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή. Από αυτή απουσιάζουν οι Μεριά και Τσιμίκας (ο οποίος είχε αποβληθεί κόντρα στην Μπέτις).