Εσείς ήσασταν απόντες….. για να ξέρουμε ποιοι ακριβώς είναι οι «ευαίσθητοι αλά καρτ» τουρίστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της ΔΕΥΑΔ!

Πολύς ο κόπος γιανα κρύψετε την κραυγαλέα ανικανότητα σας. Απλά κοινοποιήστε τώρα τις αναλύσεις του νερού που πίνουν οι δημότες και που είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ να έχετε κάνει από την αρχή της θητείας σας σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Είναι τόσο απλό….. Σας πήρε περισσότερο χρόνο να γράψετε αυτή την έκθεση ιδεών αντί να απαντάτε στην ουσία του θέματος. Αν κάνατε τις προβλεπόμενες από το νόμο αναλύσεις και αναρτούσατε τα αποτελέσματα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ως οφείλατε να κάνετε, θα πείθατε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για τούς δημότες και δεν κάνετε δημόσιες σχέσεις με «δήθεν» αναπτυξιακά συνέδρια ή στημένους απολογισμούς. Αντί αυτού όμως, η σελίδα στον ιστότοπο της ΔΕΥΑΔ είναι κενή, όταν στις αντίστοιχες των υπόλοιπων Δήμων της Χώρας υπάρχουν τα αποτελέσματα από αναλύσεις!
Και για την αποκατάσταση της αλήθειας, οι κάτοικοι του Καλαμακίου, ενημερώθηκαν για την ακαταλληλότητα του νερού τους, από τον εκπολιτιστικό τους σύλλογο και το Πανεπιστήμιο Πατρών που έκανε τις αναλύσεις. Ακριβώς επειδή εσείς ήσασταν απόντες….. για να ξέρουμε ποιοι ακριβώς είναι οι «ευαίσθητοι αλά καρτ» τουρίστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Σπύρος Μυλωνάς