Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open Tv

Αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η νέα εποχή για το OPEN Tv που θα εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, είχε γίνει γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης, έχει πάρει «λευκή επιταγή» από τον πρόεδρο του καναλιού Ιβάν Σαββίδη να επιλέξει μόνος του τι θέλει να κάνει τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα αναλάβει τον ρόλο κεντρικού σχολιαστή και όχι παρουσιαστή, στο κυριακάτικο αθλητικό σόου που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του Open.

Μάλιστα αναφέρεται πως η επιλογή του να δεχτεί την πρόταση του Open δεν ήταν τυχαία. Σημαντικό ρόλο σε αυτή έπαιξε και η συμφωνία της συζύγου του, Δέσποινας Βανδή με το κανάλι. Η τραγουδίστρια θα αναλάβει την παρουσίαση δυο εκπομπών στο νέο κανάλι, του X- Factor  και μιας ταξιδιωτικής-μαγειρικής εκπομπής.

View this post on Instagram

Την Ελλάδα που αγαπώ,αυτή θέλω να σας δείξω,σε όλες της τις αποχρώσεις! Στήνουμε μια εκπομπή με πολλή αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας που έχει τόσες γωνιές που ούτε κι εγώ ακόμα που θεωρώ πως έχω ταξιδέψει αρκετά,τις ξέρω!Αυτες θα φωτίσουμε!Χαρουμενη που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα! @perrisyrou @kostaskapetanidis Αντρεας Ευσταθιου και φυσικά @vdriskas! @opentvgr #greece #lovemycountry #proudtobegreek

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on