ΠΑΤΡΑ: Η Άννα Μαστοράκου απαντά σε σενάρια για υποψηφιότητα δημάρχου – “Με θλίβει η φοβική και εσωστρεφής εικόνα της πόλης”!

Οι ρυθμοί που ακολουθεί πραγματικά εκπλήσσουν και τον πιο οργανωμένο και αεικίνητο επαγγελματία. Τη βρίσκεις ανά πάσα στιγμή και σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία.
Η Αννα Μαστοράκου αποτελεί ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών. Η πανηγυρική επανεκλογή της στο τιμόνι του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών με 520 ψήφους στις 572 που έλαβε το ψηφοδέλτιό της σε σύνολο 1.076 ψηφισάντων, την έφερε στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων με ορισμένους να σπεύδουν να την εντάξουν στο κάδρο των υποψηφίων δημάρχων της Πάτρας.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας» και τη Μαρίνα Ριζογιάννη, η Αν. Μαστοράκου ρωτήθηκε για εκείνους που θα την έβλεπαν να διεκδικεί το Δήμο. Ας δούμε τι απάντησε…

Την επομένη των εκλογών πολλοί έσπευσαν να πουν ότι θα είστε υποψήφια δήμαρχος. Τι απαντάτε;
Πράγματι ακούγονται φήμες και πολλά σενάρια σχετικά με το όνομά μου, χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη πρόταση. Είναι αλήθεια ότι με θλίβει η φοβική και εσωστρεφής εικόνα μίας πόλης που απομακρύνεται ταχέως από διαδικασίες που μπορεί να τις προσφέρουν προοπτική, θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Εντούτοις, προτεραιότητά μου σε σχέση με την ενασχόλησή μου με τα κοινά παραμένουν τα θέματα του ιατρικού κλάδου, καθώς η πρόσφατη εκλογική διαδικασία με την ενισχυμένη προτίμηση των συναδέλφων στο πρόσωπό μου δημιουργεί μία μεγάλη ηθική δέσμευση απέναντί τους, την οποία οφείλω να τιμήσω και να υπηρετήσω.