(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κατάμεστο το Steak Bar του Royal για την Αλεξάνδρα Κόνιακ – Και πάλι απόψε

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα live του Σαββάτου στο Steak Bar του Royal, με πρώτη «προσκεκλημμένη» την Αλεξάνδρα Κόνιακ.

Η ιδιαίτερα αγαπητή στο Πατρινό κοινό, νεαρή ερμηνεύτρια, ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε με τη φωνή της τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί της.

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, με ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο, με χαμηλότερες εντάσεις, αλλά με το ίδιο πάθος και δυναμισμό, η Αλεξάνδρα φλερτάρει με γνωστές -κι όχι μόνο- μελωδίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που όλα τα επιτρέπει.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι συναυλίες της Αλεξάνδρας Κόνιακ έχουν αποκτήσει ένα χαρακτήρα πολύ αναγνωρίσιμο. Σε αυτό συμβάλλουν οι σταθεροί συνεργάτες της, η λεπτομερής προσέγγιση στις ενορχηστρώσεις και φυσικά η ίδια, που κατασταλάζει ολοένα και περισσότερο στο τι είναι αυτό που προσφέρει στο κοινό της.
Για όσους δεν κατάφεραν να τη δουν, αυτό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 10 το βράδυ θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική φωνή της Αλεξάνδρας στο Steak bar του Royal.

Στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές
Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς
Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος
Είσοδος Ελεύθερη – Κρατήσεις: 2610 310120