Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Ακης Πετρετζίκης μαζί στο Τελ Αβίβ [εικόνες]

Σε γιορτή αγροδιατροφής στο Τελ Αβίβ βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έδωσαν το «παρών» σε γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία και το ελληνικό γραφείο τουρισμού στο Ισραήλ.

Σε γιορτή αγροδιατροφής στο Τελ Αβίβ βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και ο Κώστας Μπακογιάννης.Σε γιορτή αγροδιατροφής στο Τελ Αβίβ βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το τριήμερο ταξίδι στο Τελ Αβίβ, ο Ακης Πετρετζίκης συνομίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ οι δυο τους ξεναγήθηκαν σε μία τοπική αγορά και έβγαλαν φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έδωσαν το «παρών» σε γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία και το ελληνικό γραφείο τουρισμού στο Ισραήλ.Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έδωσαν το «παρών» σε γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία και το ελληνικό γραφείο τουρισμού στο Ισραήλ.

Μαζί τους βρέθηκαν και πολλοί επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής και όλοι μαζί συναντήθηκαν με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία και με εισαγωγείς.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το τριήμερο ταξίδι στο Τελ Αβίβ, ο Ακης Πετρετζίκης συνομίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ οι δυο τους ξεναγήθηκαν σε μία τοπική αγορά και έβγαλαν φωτογραφίες.Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το τριήμερο ταξίδι στο Τελ Αβίβ, ο Ακης Πετρετζίκης συνομίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ οι δυο τους ξεναγήθηκαν σε μία τοπική αγορά και έβγαλαν φωτογραφίες.

Στη συνέχεια μάλιστα ο Ακης Πετρετζίκης δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram, γράφοντας… «Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη εκδήλωση».

Μαζί τους βρέθηκαν και πολλοί επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής και όλοι μαζί συναντήθηκαν με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία και με εισαγωγείς.Μαζί τους βρέθηκαν και πολλοί επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής και όλοι μαζί συναντήθηκαν με μεγάλα τουριστικά πρακτορεία και με εισαγωγείς.

Στη συνέχεια μάλιστα ο Ακης Πετρετζίκης δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram, γράφοντας... Στη συνέχεια μάλιστα ο Ακης Πετρετζίκης δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram, γράφοντας…

....«Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη εκδήλωση».….«Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη εκδήλωση».