Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει το νέο της σπίτι

Νέο σπίτι, νέο αμόρε, νέο ξεκίνημα. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία από ότι φαίνεται γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Στις αρχές του καλοκαιριού η παρουσιάστρια και ο επί τρία χρόνια αγαπημένος της Σπύρος Χατζηαγγελάκης τράβηξαν δρόμους χωριστούς.

Μάλιστα οι δυο τους απέδειξαν πώς διατηρούν καλές σχέσεις αφού πρόσφατα σε θεατρικά βραβεία, η Μαίρη παρέδωσε το βραβείο στον Σπύρο και φιλήθηκαν σταυρωτά, ενώ δεν έδειξαν καμία αμηχανία.

Πάντως στην προσωπική της ζωή η Μαίρη έχει προχωρήσει και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret είναι ήδη σε νέα σχέση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νέος της σύντροφος ασχολείται με τον χώρο του θεάματος, χωρίς να είναι ιδιαίτερα γνωστός.  Μάλιστα, αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε, φίλος της παρουσιάστρια, από το θέατρο. Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού κάνει λόγο για ένα μεγάλο έρωτα.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε με μια φωτογραφία ότι έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Στη φωτογραφία που ανέβασε μας δείχνει ένα πολύ όμορφα και με πολύ γούστο διακοσμημένο σημείο όπου η Μαίρη κάθεται στην κουνιστή της καρέκλα και απολαμβάνει την πίτσα της.
https://www.instagram.com/p/BpC3utKh7kN/?utm_source=ig_embed