Ανατροπή: «Μας λήστεψε» ισχυρίζονται οι Πακιστανοί για τον αστυνομικό που ξυλοκόπησαν στη Νίκαια

Ως μέλος συμμορίας ληστών που τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν καταγγέλουν οι έξι Πακιστανοί τον αστυνομικό που εντοπίστηκε τα ξημερώματα άγρια κακοποιημένος από αυτούς, σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Η υπόθεση του βασανισμού του 34χρονου αστυνομικού, μετά τις προφορικές εξηγήσεις που έδωσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα οι έξι αλλοδαποί που συνελήφθησαν, παίρνει άλλη τροπή και τον πρώτο λόγο παίρνει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι έξι Πακιστανοί ισχυρίσθηκαν ότι ο αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, μαζί με άλλα τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι τους, φορώντας κουκούλες full face, τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους -που μένει να τεκμηριωθούν από την αστυνομική έρευνα- κατάφεραν να λυθούν και πρόλαβαν τον έναν από τους τέσσερις, που ήταν ο αστυνομικός. Από τη στιγμή εκείνη άρχισαν τα βασανιστήρια στον 34χρονο, ο οποίος είναι πολύ άσχημα χτυπημένος, δεν μπορεί καλά καλά να επικοινωνήσει, ενώ κατά πληροφορίες του έχουν κόψει και κομμάτι από το ένα αυτί.
Οι φωνές και η φασαρία από τα βασανιστήρια έκαναν έναν γείτονα να ειδοποιήσει την Αμεση Δράση, θεωρώντας ότι διαρρήκτες είχαν μπει στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην κλήση βρήκαν τον συνάδελφό τους αιμόφυρτο. Ο ίδιος, έχει περιγράψει – με δυσκολία- ότι βρέθηκε στα χέρια των Πακιστανών όταν τους ακολούθησε επειδή έγινε μάρτυρας περίεργης συναλλαγής.

Η υπόθεση πέρασε πλέον στην αρμοδιότητα των Αδιάφθορων της αστυνομίας με κύριο αντικείμενο προς διερεύνηση την βασιμότητα των όσων κατήγγειλαν οι έξι Πακιστανοί.