Μάκης Γιατράς: «Να συνηθίσουμε τα πολλά ταξίδια»

Στην κακή εμφάνιση και όχι στην ιστορική νίκη επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας (79-77) στάθηκαν οι Ολεξάντερ Λίποβι και Μάκης Γιατράς, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

Μάκης Γιατράς (Προπονητής Προμηθέα): «Συγχαρητήρια στο κόσμο της Πάτρας που μας υποστήριξε και μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα το γεγονός ότι κερδίσαμε είναι σημαντικό αλλά δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πολύ άγχος, εκτελέσαμε πολλά σουτ και η αστοχία μας οδήγησε σε ένα μπάσκετ που δεν μας αρέσει. Αναγκάσαμε την αντίπαλό μας να κάνει 21 λάθη αλλά με 11/37 τρίποντα δεν γίνεται τίποτα. Είναι έξω από τη λογική μας να εκτελούμε τόσα πολλά σουτ. Κάποια ήταν ελεύθερα αλλά υπήρχαν και αρκετά, πιεσμένα, κάτι που δείχνει ότι ήταν κακές επιλογές. Η ευστοχία της Ολίμπια στο ξεκίνημα του παιχνιδιού μας άλλαξε τα πλάνα και έτσι δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα γιατί αλλιώς θα βρεθούμε σε κίνδυνο. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε προπονήσεις, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Συνεχίζουμε».

Ολεξάντερ Λίποβι (Παίκτης Προμηθέα): «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, αλλά και σε όλη την ομάδα, για την νίκη που πετύχαμε. Δεν παίξαμε καλά σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ είχαμε και πολύ άγχος. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα».