Καρδίτσα: Πλούσια κέρδη είχαν οι διακινητές κοκαΐνης και ηρωίνης

Την καίρια στιγμή έγινε η επέμβαση των ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας Καρδίτσας σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, για να τσακώσουν επ’ αυτοφώρω τρεις Έλληνες διακινητές “σκληρών” ναρκωτικών την ώρα που έκαναν αλισβερίσι.

Οι επιβάτες του οχήματος, ένας 34χρονος και ένας 45χρονος, συνελήφθησαν την στιγμή που πωλούσαν ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης σε έναν 59χρονο. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. το οποίο κατασχέθηκε, αλλά και κατά την έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 101,4 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 110,1 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι δράστες είχαν πλούσια έσοδα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματός τους, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 10.845 ευρώ! Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών για τα πέντε κινητά που βρέθηκαν πάνω τους.