(Φωτό)-Nτορέττα Παπαδημητρίου: Έκλεισε τα 39 με Μουτσινά, Συνατσάκη, Σωτηροπούλου

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου έκλεισε στις 15 Οκτώβρη τα 39 της χρόνια και το γιόρτασε έχοντας δίπλα της τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι της ετοίμασαν ένα καταπληκτικό πάρτι!

Στις προετοιμασίες βοήθησαν η κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κώστα Βασάλο, ο Αιμιλιανός Σταματάκης και πολλοί αγαπημένοι φίλοι της. Το πάρτι είχε εντυπωσιακές τούρτες, πολλά χαμόγελα και φυσικά ευφάνταστα φωτογραφικά κλικ για τις ανάγκες του instagram.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την φίλη της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013 και τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και στηρίζουν πάντα η μία την άλλη. Και οι δυο μάλιστα έχουν αναφέρει στο παρελθόν πως νιώθουν σαν να είναι οικογένεια, ενώ έχουν κάνει και συμπληρωματικά τατουάζ.

doreta_kerakia1

Η Ντορέττα έλαμπε μέσα στο λευκό πλεκτό φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με μαύρες over the knee μπότες  και με μεγάλη χαρά δεχόταν τις ευχές γνωστών και φίλων.

doreta_kerakia2

 

cake_doreta
Η εντυπωσιακή τούρτα του πάρτι