(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο προγραμματισμός του Αρσακείου Λυκείου για το σχολικό έτος και τα καινοτόμα προγράμματα

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στην Εστία Επιστημών στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών, παρουσιάστηκαν ο προγραμματισμός του Αρσακείου Λυκείου για το τρέχον σχολικό έτος καθώς και τα καινοτόμα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί έως το 2021. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κ. Ι. Αθανασόπουλος, ο Συντονιστής των Φυσικών Επιστημών της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Δ. Κλαυδιανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Γ. Αλεξόπουλος, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Β. Κυριαζοπούλου, η Προϊσταμένη της Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Καθοδήγησης κ. Σ. Χριστοπούλου, καθώς και οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, υπεύθυνοι των προγραμμάτων που εκπονούνται στα Θερινά Σχολεία τα οποία συνδιοργανώνουν με το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών, Π. Κόντος Αν.Καθηγητής Τμήματος Φιλοσοφίας, Γ. Σπυρούλιας Καθηγητής Πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής, Π. Νταβλούρος Αν. Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής και Μ. Πανίτσα Επ. Καθηγήτρια Τμήματος Βιολογίας.
Στην εκδήλωση μαθητές παρουσίασαν μέρος των προγραμμάτων που εκπονήθηκαν στα προαναφερθέντα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και στο Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών με υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή Δ. Μούρτζη και στη συνέχεια τους δόθηκε η βεβαίωση συμμετοχής από τον Συντονιστή Φυσικών Επιστημών της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Δ. Κλαυδιανό. Τέλος βραβεύτηκε η ομάδα F1 του Σχολείου για τις σημαντικές διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης και την τιμητική θέση που κατέλαβε στην τελική κατάταξη.
Οι Διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Αρσακείων Σχολείων συγχαίρουν όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που τους καθοδήγησαν.