(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η πρώτη συνάντηση για τα χορευτικά της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου

Μιά ακόμη χρονιά ξεκίνησε γιά τά χορευτικά νεανικά τμήματα του ιερού ναού της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, την Κυριακή 14/10, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων της Ενορίας, καθώς και εκπροσώπων πολλών χορευτικών Συλλόγων της πόλεώς μας.
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμοῦ και επαίνεσε τον προϊστάμενο της Ενορίας πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Ειρηναίο Σωτηρόπουλο για την ωραία πρωτοβουλία της εκδήλωσης, όπως και όλα τα μέλη των Χορευτικών Συλλόγων που συμμετείχαν στην σύναξη, καθώς διατηρούν άσβεστη την λαμπάδα της παραδόσεως της πατρίδας μας και την μεταλαμπαδεύουν ανόθευτη στα παιδιά μας.
«Συνεχίστε, παιδιά μου ευλογημένα», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, «την ωραία αυτή προσπάθεια και διατηρείστε την παράδοση της φυλής και του Γένους μας, όπως την παραλάβατε από τους πατέρες μας…».
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο π. Ειρηναίος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολλή του αγάπη και την στήριξη στο έργο της Ενορίας και ιδιαιτέρως, στη διακονία της χορευτικής παραδόσεως της πατρίδας μας, ενώ καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενορίας για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς.