(Φωτο)-Το πραγματικά πριγκιπικό φόρεμα της Ευγενίας στο γαμήλιο δείπνο, στο χρώμα του αγγλικού ρόδου -Το δώρο του γαμπρού

Ενα πραγματικά πριγκιπικό, αέρινο φόρεμα, σε απόχρωση ροζ χρυσού επέλεξε η Ευγενία, για το «κλειστό» δείπνο που έγινε μετά τον γάμο της με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, μεταξύ άλλων και το οικογενειακό πορτρέτο, με τη βασίλισσα και τους γονείς τους.

Το φόρεμα που επέλεξε η πριγκίπισσα για το δείπνο ήταν σχεδιασμένο από τον Zac Posen, ο οποίος ανέφερε ότι εμπνεύστηκε από την ομορφιά του Γουίνδορ και της εξοχής γύρω από το παλάτι, ενώ το χρώμα ήθελε να παραπέμπει σε ένα αγγλικό ρόδο.

Η Ευγενία φορούσε σκουλαρίκια με διαμάντια και σμαράγδια, γαμήλιο δώρο του γαμπρού, αλλά και ένα αξεσουάρ μαλλιών το οποίο ανήκε στην βασίλισσα Βικτώρια και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το οικογενειακό πορτρέτοΤο οικογενειακό πορτρέτο

Το ζευγάρι με τα παρανυφάκιαΤο ζευγάρι με τα παρανυφάκια

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γάμουΤο παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γάμου

Στο χρώμα του αγγλικού ρόδου το φόρεμα της πριγκίπισσαςΣτο χρώμα του αγγλικού ρόδου το φόρεμα της πριγκίπισσας

Πηγή: iefimerida.gr