Συντροφικά «καρφιά» Αλεξιάδη για υπουργούς της κυβέρνησης

«Καρφώνει» υπουργούς με κλειστές πόρτες, αλαζονικές συμπεριφορές και προσωπικές στρατηγικές ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας τη φράση που είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε πως υπάρχει μια μειοψηφία υπουργών που έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές πως έχουν υπάρξει καταγγελίες. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα για επανάληψη των κακών αποτελεσμάτων του 2014, σε κάποιες περιφέρειες, τονίζοντας πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύναμα τα δημοτικά σχήματα.

Κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει: «Αλαζονικές συμπεριφορές, κλειστές πόρτες και κλειστά αυτιά, αίσθηση αυτάρκειας, άρνηση συντονισμού, προσωπικές στρατηγικές: όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά των υπουργών και των κυβερνήσεων που χρεοκόπησαν τη χώρα. Δεν έχουν θέση στη δική μας κυβέρνηση. Σε μια κυβέρνηση που όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά και που πολεμά καθημερινά προκειμένου να ακυρώσει και τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε αυτά».