Ποτέ δεν είδα του συνδημότες μου σαν πρόβατα

 

Οι τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Χρήστου Νικολάου, καταδεικνύουν ένα άτομο που έχει χάσει την επαφή με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. Το να βλέπει κανείς φαντάσματα διαπλοκής, είναι ιστορικά το τελευταίο καταφύγιο παρατάξεων που καταρρέουν. Το έχουμε ξαναδεί αυτό.,άλλωστε όπως ειναι γνωστό εσείς διασύρατε τον Δήμο σε πανελλήνιο επίπεδο διωκόμενος για κακουργηματικές πράξεις και έχετε το θράσος να μιλάτε για διαπλοκή;

Αφού καταγράφουμε την ανυπαρξία της πολιτικής σας, που βρίσκεται έκδηλη σε κάθε σημείο του Δήμου, σε κάθε πλατεία, σε κάθε αγροτικό δρόμο, σε κάθε κάδο σκουπιδιών, σε κάθε νοικοκυριό χωρίς νερό και σε τόσα άλλα, ξαφνικά γίναμε σκληροί τιμωροί, στυγνοί έμποροι, και καθοδηγητές στελεχών. Και το αναφέρει αυτός που έτρεξε να δημοσιεύσει την προσχώρηση στελεχών και προέδρων στην παράταξή του, προσβάλλοντας αξιοπρέπειες και θίγοντας συνειδήσεις, σε μια ύστατη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Εξώδικο δεν έλαβες από εμένα, αγαπητέ δήμαρχε αλλά από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αράξου, κο Τάκη Πικραμμένο, για την προσπάθειά σου να τον χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να δημιουργήσεις τις εντυπώσεις που ΕΣΥ ήθελες.

Αγαπητέ κε. Δήμαρχε, λιγάκι δύσκολο να διακατέχομαι εγώ από πολιτικό άγχος, γιατί πολύ απλά δεν είμαι εγώ αυτός που «χρησιμοποίησε» προέδρους και στελέχη για να υφαρπάξει ψήφους. Εγώ αποσύρθηκα οικειοθελώς, όπως πολύ καλά αναφέρεις, σεβόμενος την επιτακτική ανάγκη της κοινωνίας και της κρίσης που βιώνει, ώστε όλοι μαζί, βάζοντας στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον Τόπο μας.

Η ιστορία μου, στον πολιτικό στίβο της Κάτω Αχαΐας αλλα και σε όλα τα θεσμικά όργανα που συμμετείχα τα τελευταία τριάντα χρονια, είναι γνωστή σε όλους πέρα από τα ορια του Δήμου και του Νομού και μετρά πολλά χρόνια. Και τα μετρά ακριβώς επειδή πάντα συμπεριφέρθηκα και συνεχίζω ακόμα και σήμερα να συμπεριφέρομαι με σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μου, είτε εκπροσωπούν κάποιο θεσμό είτε όχι, αισθανόμενος τεράστια ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου

Ουδέποτε ποδηγέτησα, ουδέποτε επιχείρησα να χειραγωγήσω. Ποτέ δεν είδα του συνδημότες μου σαν πρόβατα κε δήμαρχε για να γνωρίζω αν αυτή η εποχή παρήλθε ή όχι, για να το λέτε εσείς σίγουρα θα γνωρίζετε καλύτερα σαν…. καλός υποθέτω τσοπάνης!!!

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων