Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεσπά για «πανελίστες και πληρωμένους δημοσιογράφους»

Δημοσιεύματα, πριν λίγες ημέρες, έγραφαν πως το «Beat Buzzer» με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη κόβεται από το πρόγραμμα του Αnt1. Αφορμή ανάμεσα σε άλλα στάθηκε και η αλλαγή στην ώρα του τηλεπαιχνιδιού. Ο Γιώργος Μαυρίδης, λοιπόν, απάντησε σε ένα σχετικό σχόλιο που δέχτηκε σε ανάρτησή του στα social media.

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε δημόσια για το φημολογούμενο κόψιμο της εκπομπής του, κάνοντας λόγω για πανελίστες και πληρωμένους δημοσιογράφους που αρέσκονται στο να τον… κράζουν, όπως γράφει χαρακτηριστικά.

«Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά το Δεκέμβριο, όπως έχει προγραμματιστεί. Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μία προσπάθεια με μία εκπομπή, βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μία ιστορία. Οτι κόβομαι ή πάω πάτο κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως π.χ ότι ο «Δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέασης τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Beat Buzzer. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ»!

Δείτε το σχόλιό του:

giorgos-mavridis-apantisi