(Φωτο)-Πάτρα: Μαζί στη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Λαμπρόπουλος και η Μαρία Τζόλα

Ο συντάκτης του αθλητικού τμήματος της «Πελοποννήσου»  Κώστας Λαμπρόπουλος, ξεκίνησε την κοινή του πορεία στη ζωή με τη φιλόλογο Μαρία Τζόλα. Κοινή πορεία στη ζωή για τον Κώστα Λαμπρόπουλο και τη Μαρία Τζόλα
Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου, π. Νεκταρίου Κωτσάκη, ηγουμένου της Ιεράς Μονής Ομπλού. Ιδιαίτερα μεστός, αγαπητικός και ουσιαστικός ήταν ο λόγος που απηύθυνε στους δύο νεόνυμφους, οι οποίοι είναι μέλη της Νεανικής Ομάδας Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου, ο προϊστάμενος του Ναού και επικεφαλής της ομάδας, π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκομένους.
Κουμπάρα του ζεύγους ήταν η Βάσω Ντζόλα, χημικός στην εταιρεία «Coffee Island» και εξαδέλφη της νύφης. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κοσμικό κέντρο «Κοράλλι» (ιδιοκτήτης ο Γιάννης Διαμαντόπουλος), με γευστικό μενού και κεφάτο πάρτι χάρη στις απίστευτες μουσικές επιλογές του μετρ του είδους, Νίκου Μοσχοβάκη (θυμίζουμε ότι εκτός από DJ είναι και μπασκετμπολίστας στον Γλαύκο).
Το νυφικό της λαμπερής νύφης επιμελήθηκε ο οίκος νυφικών της Κωνσταντίνας Κωτσομητοπούλου και τον φθινοπωρινό στολισμό της εκκλησίας η Νατάσα Σαρδελή. Τα υπέροχα γλυκά ήταν από τα ζαχαροπλαστεία «Grande Μυλωνάς».
Η οικογένεια του SkaiPatras.gr  εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν και να ευτυχήσουν!!!