Άνθιμος Ανανιάδης: Δεν νοείται στο μυαλό μου να υπάρξει έκτρωση

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην πρώτη της εκπομπή ήταν ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα ταινία που ετοιμάζει, για την σχέση του με το Άγιο Όρος, αλλά και για τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη Μαρία Νεφέλη Γαζή.

«Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί έφτασα σε ψυχικό τέλμα. Είναι δεδομένο ότι με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν είμαστε πια μαζί. Έχουμε χωρίσει. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχαμε ποτέ την απόλυτα σοβαρή σχέση. Ότι θα κάνουμε την οικογένεια… Το σημαντικό είναι ότι είμαστε και οι δυο αγαπημένοι και κοντά στο παιδί σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ αυτό το οποίο υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μη γίνει καμία έκτρωση. Δε μπορώ να κατακρίνω κανέναν. Δε νοείται στο μυαλό μου να υπάρξει έκτρωση. Η εγκυμοσύνη ήταν τυχαία και θέλημα Θεού το να είμαστε κοντά και να κάνουμε οικογένεια.  

Δεν μπορώ να κατακρίνω κανέναν και ειδικά έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει χαρίσει την απόλυτη ευλογία σε εμάς. Και αυτός είναι ένας άνθρωπος που πηγάζει από μας. Την εγκυμοσύνη δεν την είχαμε προγραμματίσει, ήταν κάτι τελείως τυχαίο. Σε μία οικογένεια υπάρχουν ανακατατάξεις όταν πάει να γίνει οικογένεια και μπαίνουν άνθρωποι…», είπε μεταξύ άλλων ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Παράλληλα ο ηθοποιός μίλησε για το πώς οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.