Υποστηρίζω, συμμετέχοντας, τη νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Τ. Παπακωνσταντινόπουλo

Την πρώτη δημόσια υποστήριξη και μάλιστα από πρώην δήμαρχο Αιγίου, λαμβάνει η νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον ιατρό-νευρολόγο κ. Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Περπή, που μετά από πολιτική σιωπή ετών επανέρχεται και δηλώνει πως υποστηρίζει τη νέα δημοτική κίνηση, λαμβάνοντας συμμετοχή και υπηρετώντας την, μιλώντας για “νέα σελίδα στα δημοτικά της Αιγιάλειας”.

Η δήλωση υποστήριξης του κ. Περπή αναφέρει τα εξής:

“Ο κατήφορος των δημοτικών αρχών, η ανάδειξη των αιρετών μέσα από συναλλαγές και προσωπικές πολιτικές, η έλλειψη αυτοδιοικητικής φιλοσοφίας, η αδυναμία άσκησης δημοτικής πολιτικής προς όφελος του πολίτη και κυρίως η ταύτιση και η πλήρης εναρμόνιση των τελευταίων δημοτικών αρχών με την οκτάχρονη μνημονιακή και αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της χώρας μας, έφεραν και τον τόπο μας στο σημείο μηδέν.

Διάχυτη είναι η αγανάκτηση των συμπολιτών μας για να μπει ένα τέλος σ’ αυτό το μαύρο τοπίο της αυτοδιοίκησης και η αγωνία για το πέρασμα σε μια άλλη εποχή. Πρωτοβουλία συμπολιτών μας ξεκινάει αυθόρμητα αυτό τον δρόμο για την συγκρότηση δημοτικής παράταξης που θα βρίσκεται και θα αγωνίζεται στον αντίποδα αυτής της καταστροφικής δημοτικής πολιτικής. Παλιά στελέχη που συγκρούστηκαν με το σύστημα και έμειναν αλώβητα, συμπολίτες μας που δεν ενέχονται στο σύμπλεγμα διαπλοκής, διαφθοράς και κακοδιαχείρισης των κοινών πραγμάτων μας, αλλά και κυρίως που δεσμεύονται σ’ αυτόν τον άλλο δρόμο της υπηρέτησης των λαϊκών συμφερόντων συγκροτούν αυτή την νέα κίνηση.

Δημιουργούμε νέα δημοτική παράταξη που θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου με βασικούς πολιτικούς άξονες μιας δημοτικής αρχής που:

Σε πολιτικό πεδίο βρίσκεται σε σύγκρουση με τις κυβερνητικές πολιτικές ελέγχου και καθυπόταξης της Αυτοδιοίκησης, της πολιτικής λιτότητας και φτωχοποίησης των λαϊκών, μικρομεσαίων και των αγροτικών στρωμάτων και αναδεικνύει τον Δήμο μας σε όργανο διεκδίκησης αναπτυξιακών πόρων και λαϊκών αγωνιστικών αιτημάτων για μια Αιγιάλεια που αντιστέκεται και παλεύει για να ορθοποδήσει, να αναπτυχθεί και να βοηθήσει να επιβιώσουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Σε κοινωνικό πεδίο εκφράζει και προωθεί τα λαϊκά συμφέροντα, αγκαλιάζει και υπηρετεί τα κοινωνικά, αγροτικά περιβαλλοντικά και κινήματα νέων για μια Αιγιάλεια ισόρροπης ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής, αποτροπής του κοινωνικού αποκλεισμού, ολοκλήρωσης έργων υποδομής και ποιότητας ζωής και άμεσης στροφής στη λύση ζητημάτων ανθρωπιστικής κρίσης και υποσιτισμού.

Σε διοικητικό πεδίο αναδεικνύει τον Δήμο μας όργανο δημοτικής πολιτικής με ανοιχτή δημοτική δράση με όρους κοινωνικής συνοχής, συμμετοχικής διαδικασίας, με δημοτικό συμβούλιο πολιτικό όργανο και Δήμαρχο εγγυητή της καθαρότητας, της διαφάνειας στην διοίκηση και διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων και αγωνιστή απέναντι στην διεκπεραιωτική πολιτική της κεντρικής διοίκησης, εκφράζοντας μόνο τα λαϊκά συμφέροντα.

Ως απλός δημότης και πολίτης θα υπηρετήσω αυτή την δημοτική παράταξη και υποστηρίζω για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τον γιατρό συμπολίτη Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο, που καλύπτει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, είναι γνωστός για την καθαρότητα, την εντιμότητά του, την αγωνιστικότητα και την πολιτική ηθική του και θα αναδειχθεί ο επόμενος Δήμαρχος Αιγιάλειας.

Προσωπικά καλώ όσους συμπολίτες αποδέχονται τις παραπάνω αρχές να στελεχώσουν την νέα δημοτική μας παράταξη και να αγωνιστούν μαζί μας στην πορεία προς τις εκλογές.

Ο πρώην Δήμαρχος Αιγίου

Γιώργος Περπής”