(Βιντεο)-Κεχαγιόγλου: Τον Μάρτιο η δίκη της Ειρήνης στο Χονγκ Κονγκ – Ένα βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά χωρίς να το ξέρει

Τον Μάρτιο θα διεξαχθεί η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλους που συνελήφθη πριν από ένα χρόνο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά. Σε δήλωση του ο συνήγορος της 20χρονης κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, επισημαίνοντας πως η διαδικασία θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019. Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεχαγιόγλου «Η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου. »

Οι ημερομηνίες αυτές ορίσθηκαν με κατά προσέγγιση υπολογισμό και πιθανολόγηση της διάρκειας της δίκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ή και περισσότερες ημέρες. »Ορίσθηκε επίσης η Παρασκευή 14.12.2018, ως ημερομηνία προκαταρκτικής ακροάσεως (case management hearing), κατά την οποία θα διευκρινιστούν ενώπιον των Δικαστών διαδικαστικά θέματα της δίκης, όπως ο αριθμός των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως που θα εξεταστούν κλπ.»

Σε δηλώσεις του χθες το βράδυ στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της δήλωσε πως τον Φεβρουάριο η Ειρήνη θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της και μέχρι τότε θα κρατείται σε φυλακές ανηλίκων. Ανέφερε πως η 20χρονη έχει δικαίωμα για ένα μόνο τηλεφώνημα το μήνα ενώ τόνισε πως ο ίδιος έχει πειστεί για την αθωότητά της λέγοντας πως η ίδια δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα βαποράκι που εν αγνοία της μετέφερε τα ναρκωτικά.

ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: www.lifo.gr