Μητσοτάκης: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποχωρούν, αλλά δεν υποχωρούν -Δεν θα είναι εύκολη η μάχη

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποχωρούν, αλλά δεν υποχωρούν. Μην νομίζετε ότι η μάχη θα είναι μια μάχη εύκολη. Θα είναι δύσκολη μάχη. Και θα είναι δύσκολη μάχη γιατί πάνε να μετατρέψουν τα ερείπια που δημιούργησαν σε παγίδες για το αύριο. Πάνε ξανά να διχάσουν, πάνε και πάλι να δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Πάνε πάλι να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: Να ρίχνουν λάσπη, όπου βρουν».

Αυτά τόνισε σε ομιλία του από την Πρέβεζα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαμηνύοντας συγχρόνως ότι «εμείς, σε όλα αυτά δεν θα πάμε μαζί τους. Γιατί έχουμε τη δύναμη να μην τους ακολουθήσουμε. Το δικό μας και το δικό σας μήνυμα θέλω να είναι ένα μήνυμα θετικό. Να μιλήσουμε στους προδομένους ψηφοφόρους, αυτούς που μπορεί να ψήφισαν τον κ. Τσίπρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τον ψήφισαν και εδώ, επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι και συντοπίτης σας. Να τους πείσουμε τους προδομένους ψηφοφόρους ότι είμαστε εδώ και ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την Ελλάδα, όχι με ψέματα, αλλά με αλήθεια, με σχέδιο και με πράξη.

Εμείς θέλουμε δίπλα μας -δεν θα κουραστώ να το λέω- κάθε πολίτη, χωρίς να μας νοιάζει η κομματική του προέλευση. Γιατί όλοι μαζί θα πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Το μέλλον μας χρειάζεται όλους. Δεν έχουμε το περιθώριο να αφήσουμε πίσω κανέναν. Η Ν.Δ σήμερα δεν είναι μόνο μια μεγάλη φιλελεύθερη, λαϊκή, κεντροδεξιά παράταξη. Φιλοδοξούμε να γίνουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να γίνουμε ένα ευρύ ρεύμα αναγέννησης και προόδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό σε όλους.

Έτσι θα έρθουμε και πάλι κοντά σε αυτούς που με τα χρόνια απομακρύνθηκαν από κοντά μας», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.