Το My Style Rocks αλλάζει ώρα προβολής

Toν Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραγματοποίησε το τηλεοπτικό της comeback, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του My Style Rocks. Το ριάλιτι μόδας που προβλήθηκε για πρώτη φορά στον ΣΚΑΪ πέρσι και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Η δεύτερη σεζόν όμως, αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη για το ριάλιτι, καθώς ο ανταγωνισμός φέτος είναι μεγάλος και οι εκπομπές που παίζουν απέναντι του αρκετές. Συγκεκριμένα, προβάλλεται απέναντι από το «Shopping Star» το οποίο σαρώνει σε νούμερα, αλλά και από το «Τι λέει;» στον Alpha που έχει μικρή ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρόλες τις εντάσεις και τους καβγάδες που υπάρχουν στο My Style Rocks, τα νούμερα ανέβηκαν ελάχιστα από την ημέρα της πρεμιέρας του. Έτσι, ο σταθμός αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, ώστε να πάρει τα πάνω του. Αρχικά, ενημερωθήκαμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τους τηλεθεατές για το στιλ της, αποφάσισε να αλλάξει στιλιστική ομάδα.

Πέρα από αυτό όμως, όπως αποκαλύφθηκε στο νέο τρέιλερ του παιχνιδιού πως αλλάζει ώρα! Το My Style Rocks θα προβάλλεται καθημερινά στις 15:10, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Στη συνέχεια θα ακολουθεί η νέα σειρά του σταθμού, «Όσο έχω εσένα» στις 18:45. Λέτε οι αλλαγές αυτές να ευνοήσουν το ριάλιτι μόδας και να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης;