(Φωτο)-Το πάρτι του Πάνου Καμμένου στη βίλα του

Μπορεί η πολιτική επικαιρότητα να είναι έντονη και η συγκατοίκηση του κόμματός του στην κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ εύθραυστη, οι δημοσκοπήσεις κάθε άλλο παρά ευοίνωνες και η έρευνα για κακοδιαχείριση σε κονδύλια του προσφυγικού σε εξέλιξη, ωστόσο λίγο φαίνεται πως απασχολούν τον Πάνο Καμμένο.

«Μια ζωή την έχουμε, κι αν δε την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε» λέει το τραγούδι και φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του υπουργού Άμυνας.

Προ ημερών, λοιπόν, μαζί με καλούς του φίλους πλάι στη ρομαντικά φωτισμένη πισίνα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστησε τρικούβερτο γλέντι στη βίλα του, που είναι δίπλα σε πισίνα, καλώντας φίλους του.

Ανάμεσα σε αυτούς ο δημοσιογράφος και φίλος του υπουργού Άμυνας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, με τη συνοδεία μουσικής, το ουίσκι έρεε άφθονο. Αφού έφαγαν και ήπιαν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει.

Τα… νέα έγιναν γνωστά από ανάρτηση του μουσικού Τόλη Κιάου στο Facebook, με το εξής σχόλιο:

«Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ. Αμύνης κ.Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωϊας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα..στο επανιδείν………».