(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Είχε καταπιεί “αβγά” ναρκωτικών – Τα έδειξαν ακτινογραφίες στο στομάχι – Από τον Κορυδαλλό στον Άγιο Στέφανο

Μπροστά σε ένα νέο πανομοιότυπο περιστατικό μεταφοράς ναρκωτικών μέσω…στομάχου, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στον Άγιο Στέφανο Πατρών βρέθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας.

37χρονος αλλοδαπός που εκτίει ποινή για κλοπές , άνω των 20 ετών είχε καταπιεί (120) συσκευασίες που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (27) περίπου γραμμάρια ηρωίνης και (7) περίπου γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του από τις τον Κορυδαλλό, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου τον μετέφεραν στο Νοσοκομείιο του Ρίου, για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία. Με το που έφτασε η κλούβα της αστυνομίας στις φυλακές της Πάτρας, άνδρες της Δίωξης τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Έγιναν ακτινογραφίες και τα ναρκωτικά αποκαλύφθηκαν.

Κατά την παραμονή του 37χρονου στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του (120) συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (26,5) γραμμάρια ηρωίνης και (6,7) γραμμάρια κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε χθες (6-10-2018) στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο μεταφορέας παίρνει ως αντάλλαγμα χρήματα ή ναρκωτικές ουσίες.Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε τον Απρίλιο.