4 λάθη που κάνετε το πρωί και παίρνετε κιλά

Όλοι γνωρίζουν ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι είτε το παραλείπουν είτε τρώνε κάτι στα γρήγορα.

Οι επιλογές όμως που κάνετε το πρωί θα σηματοδοτήσουν όλη την υπόλοιπη ημέρα και θα επηρεάσουν το βάρος σας. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να τρώτε σωστά όταν ξυπνάτε. Δείτε παρακάτω όλα όσα είναι καλό να αποφεύγετε να καταναλώνετε το πρωί.
Προσθέτετε ζάχαρη και λιπαρές κρέμες στον καφέ ή στο τσάι σας

Ένα φλιτζάνι καφέ με σαντιγί μπορεί να είναι λαχταριστό, όμως θα σας προσθέσει και πολλές θερμίδες. Αντ αυτού επιλέξτε να πίνετε καφέ χωρίς ζάχαρη και λίγο γάλα ή ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με λίγο μέλι.

Τρώτε πρωινό πλούσιο σε λιπαρά

Θα χρειαστούν πολλές ώρες διάδρομο στο γυμναστήριο για να μπορέσετε να κάψετε τις θερμίδες που πήρατε από ένα λιπαρό πρωινό γεύμα. Καλό είναι να επιλέγετε κάτι πιο ελαφρύ, όπως ένα μπολ γάλα με δημητριακά ή μια ομελέτα ή ένα τοστ, οι επιλογές είναι άπειρες.

Παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ τρώτε πρωινό

Εάν παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ τρώτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και αν είναι, μπορεί να σας οδηγήσει στην υπερκατανάλωση τροφής. Επίσης είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που βλέπετε και δεν απολαμβάνετε το φαγητό σας

Παραλείπετε το πρωινό

Όταν ξυπνάτε το σώμα σας έχει μείνει πάρα πολλές ώρες νηστικό, γι αυτό και χρειάζεται ενέργεια για να λειτουργήσει. Έτσι λοιπόν το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο. Επίσης εάν φύγετε από το σπίτι νηστικοί είναι πιο πιθανό να φάτε περισσότερο τις επόμενες ώρες μέσα στην ημέρα.