«Σήμερα γάμος γίνεται»: Η αφιέρωση της Ζέτας Μακρυπούλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το γάμο της [εικόνες]

«Σήμερα γάμος γίνεται!»: Με αυτή τη φράση αρχίζει το κείμενο που έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια για την Αθηνά Οικονομάκου.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, η δεύτερη παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στο αγαπημένο τους νησί, τηΜύκονο.

Εκεί θα είναι όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ζήσουν μαζί τους τις χαρούμενες στιγμές τους. Αρκετοί από τους καλεσμένους του ζευγαριού είναι άνθρωποι από το χώρο της υποκριτικής, φίλοι της νύφης.

Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια: λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να ταξιδέψει στο νησί.

Για το λόγο αυτό, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ετοίμασε μια έκπληξη για την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δύο ηθοποιοίγνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια, στην παράσταση «Τα βαφτίσια». Από τότε συνδέονται με φιλία. Με τρεις φωτογραφίες (στην πρώτη ποζάρει φορώντας κόσμημα με την υπογραφή της Αθηνάς Οικονομάκου, ενώ στις δύο επόμενες θυμάται κοινές τους στιγμές από τα παρασκήνια της παράστασης) η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχηθεί στην Αθηνά Οικονομάκου γράφοντας τα παρακάτω λόγια:

«Σήμερα γάμος γίνεται! Αφού δεν μπορώ να είμαι εκεί, θα ευχηθώ από εδώ. Την Αθηνά Οικονομάκου την γνώρισα στα «βαφτίσια». Πανέμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα, τρελή και πολύ -πολύ όμως- καλό παιδί. Από τότε την παρακολουθώ και την θαυμάζω κυρίως διότι μου δημιουργεί την αίσθηση πως ζει ακριβώς τη ζωή που θέλει κι ονειρεύτηκε. Ανέπτυξε αρκετά ταλέντα της κι ένα από αυτά κοσμεί το χέρι μου σε αυτή τη φωτό.

zeta_makripoulia_official/ Instagram
zeta_makripoulia_official/ Instagram

Οι ρόλοι, όμως, που την απογείωσαν είναι αυτός της μάνας και της συζύγου. Την αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σου εύχομαι πάντα να γελάς, να είστε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να έχετε πάντα έναν κοινό στόχο».

zeta_makripoulia_official/ Instagram
zeta_makripoulia_official/ Instagram