(Φωτο)-Η Ελίζα Καλλίτση για το κλείσιμο του Mega

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook, σχολιάζει η ανταποκρίτρια του Mega στη Δυτική Ελλάδα Ελίζα Καλλίτση, την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία το κανάλι οδηγείται σε κλείσιμο. Η Ελίζα Καλλίτση, ανάρτησε δυο φωτογραφίες από θέματα που είχε κάνει για το Mega.

 

Πρόκειται για δυο ανθρώπινες ιστορίες. Η μία όταν είχε πάρει συνέντευξη από την γιαγιά Στέλλα, 103 ετών τότε, στο σεισμό της Κεφαλονιάς. Η άλλη έχει να κάνει με τον πρόσφυγα Αμπντάλ, ο οποίος έχασε όλη την οικογένεια του, ερχόμενος στην Ελλάδα με ένα σαπιοκάϊκο.

Όπως έγραψε η δημοσιογράφος:

«28 χρόνια στο δρόμο έχεις ακούσει και καταγράψει πολλά. Και να που τέτοιες ώρες πάλι στο μυαλό μου έρχεται η γιαγιά Στέλλα . 103 ετών τότε. Στα ερείπια του Γηροκομείου της Κεφαλλονιάς. Εκείνη η φωνή. Να με στοιχειώνει ακόμη. “Να μη φοβάσαι κορίτσι μου αύριο είναι μια άλλη μέρα”.. Και μια επόμενη μέρα ο Αμπντάλ που έχασε μάνα πατέρα και αδέλφια στο σαπιοκάικο έξω από τη Μυτιλήνη. “Θα γίνω γιατρός. Για να μην πεθάνουν τα άλλα αδέλφια μου που δεν έχω γνωρίσει ακόμη”. Αυτές οι φωνές.. Ποιος και ποια απόφαση θα τις σβήσει; Κανείς…»