(ΦΩΤΟ)-ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΣ: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πείρος” έφτιαξε νέα πρότυπη στάση!

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε μια υποτυπώδη στάση λεωφορείου, που υπήρχε για χρόνια στο σημείο στον Άνω Αλισσό Αχαΐας.

 

Από τις 5 Οκτωβρίου 2018, η εικόνα άλλαξε και μια σύγχρονη, όμορφη στάση, φιλική προς το περιβάλλον, πρότυπη για τη δυτική Αχαΐα βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Η στάση φτιάχτηκε με παρέμβαση του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στον Άνω Αλισσό, στον χώρο όπου μελλοντικά θα γίνει ο προαστιακός σταθμός και που μένουν εκεί πολλοί κάτοικοι που χρησιμοποιούν το λεωφορείο και αρκετά παιδιά που πάνε στα σχολεία τους.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «ο πολιτιστικός σύλλογος ανταποδίδει την αγάπη σας και την μεγάλη στήριξή σας , με έργα και παρεμβαίνει με πράξεις στα χωριά μας, για καλύτερη ποιότητα ζωής. Μόνο τις τελευταίες 50 ημέρες, ο σύλλογός μας έχει παρέμβει και βοηθήσει στην ενορία της Αγίας Τριάδος, στο δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού, με μονάδα υπολογιστή που αγόρασε για φάρμακα στον Κάτω Αλισσό και τώρα με αυτήν την όμορφη στάση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την «Πρότυπη ξυλεμπορική» του κου Τάσου Γαλάνη, για τον όμορφο σχεδιασμό της στάσης, τα υλικά οικοδομών «Σπαράκη-Στρουμπούτα» για την βοήθεια στην μεταφορά της στάσης. Συνεχίζουμε με έργα για τον τόπο μας με στήριγμα μόνο εσάς και την αγάπη σας».