ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η φλόγα της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα

Η φλόγα της αγάπης, η φλόγα της ζωής, που για 1η φορά άναψε ελπιδοφόρα φέτος στις 24 Ιουλίου 2018 στο Αγρίνιο ταξιδεύει σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με σκοπό στο πέρασμα της να ζεστάνει τις ψυχές και να πυρώσει τις καρδιές των συμπολιτών μας μεταλαμπαδεύοντας την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, θα βρίσκεται στην περιοχή της Πάτρας έως και 5 Οκτωβρίου 2018.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα συμμετάσχει και φέτος στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και στη τελετή λήξης που θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Πατρών αυτή  την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 19.00 με 4 διαδρομές.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καθώς και όλοι οι φορείς της περιοχής να συμμετέχουν στην 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ως πρωτοπόροι στο εθελοντικό αιμοδοτικό κίνημα της χώρας μας.

Οι 2 διαδρομές της Λαμπαδηδρομίας για 29-30/9/2018.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9/2018. (1η ΗΜΕΡΑ) ΩΡΑ 6.30 μ.μ.

Η πομπή με τους λαμπαδηδρόμους θα αναχωρήσει από το νέο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτας με κατεύθυνση Πλατανόβρυση, Κουρλαμπά, Βασιλικό, Ίσωμα, Φαρραί, Πρέβεδος Δαφνούλα και θα καταλήξει στην πλατεία του Σταροχωρίου περί ώρα 8.30 μ.μ.(υποδοχή της φλόγας).

Θα γίνουν ενδιάμεσες στάσεις και χαιρετισμοί στα χωριά Χαλανδρίτσα, Βασιλικό, Δαφνούλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9/2018. (2η ΗΜΕΡΑ) ΩΡΑ 6.30μ.μ.

Εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Οβρυάς (άνωθεν του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς) ακολουθώντας την διαδρομή οδός Δημοκρατίας – Γιαννόπουλου δεξιά- Κρήνη -Πετρωτό -παραγλαύκια οδό -αριστερά στην Ακρωτηρίου- συνέχεια στην Δημοκρατίας στη κάβα Κυριαζή αριστερά για Δεμένικα στην οδό Ειρήνης κ Φιλίας και θα καταλήξει στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων περί ώρα 8.15 μ.μ.(υποδοχή της Φλόγας, άναμμα βωμού).

(Οι επόμενες 2 διαδρομές για τις 5 Οκτωβρίου 2018 θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.)