Κλάματα στο My Style Rocks: Περνούν χάλια και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, Τάμτα Μαστοράκηκαι Φωτεινή Τράκα, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Οι δύο παίκτριες με αφορμή μία μεγάλη αντιπαράθεση που σύμφωνα με όσα είπαν on camera ξεκίνησε στα παρασκήνια συνέχισαν μετά και στο πλατό.

Ο χαμός ξεκίνησε όταν η Φωτεινή κλήθηκε από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κρίνει τη σημερινή στιλιστική επιλογή που έκανε η Τάμτα. Τότε τα αίματα άναψαν με τις δύο παίκτριες να ανταλλάσσουν κατηγορίες για άσχημες συμπεριφορές και φωνές στα παρασκήνια του διαγωνισμού.

Όπως καταλάβαμε, κάποια κορίτσια έχουν κάνει κλίκες και σπάνε τα νεύρα σε όποια δεν είναι αρεστή.

Μάλιστα, ξεμαλλιάζονται ακόμα και στο κομμωτήριο, αφού η μία παίρνει τη σειρά της άλλης.

 

 

 

 

Στη διαμάχη ενεπλάκησαν και άλλες διαγωνιζόμενες με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα και την Τάμτα Μαστοράκη να βάζει τα κλάματα.

Στη συνέχεια έγινε μεγαλύτερος χαμός, όταν η Φωτεινή σηκώθηκε να κάνει τη δική της πασαρέλα. Όταν στάθηκε απέναντι από τους κριτές, η Μπέττυ Μαγγίρα της ζήτησε να πει και τη δική της άποψη για το τι συνέβη τελικά στα παρασκήνια. Τότε, η Φωτεινή είπε ότι η Τάμτα της πήρε τη σειρά στο δωμάτιο που τους φτιάχνει ο κομμωτής τα μαλλιά πριν βγουν στο πλατό.

Η Τάμτα αντέδρασε, η Εύα Μπάση πήρε το μέρος της και οι δύο μαζί «επιτέθηκαν» στη Φωτεινή, η οποία σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από το πλατό, ενώ δεν έλειψαν και τα «γαλλικά». Λίγη ώρα αργότερα, η Φωτεινή επέστρεψε και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.