Τραγωδία: Στον 67χρονο που αγνοούνταν στο Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον άνδρα που αγνοείτο από το Σάββατο μαζί με τη σύζυγό του από το Μαντούδι, εν μέσω του κυκλώνα Ζορμπά, καθώς το πτώμα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πυλίου και Βλαχιάς.

Η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών, αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου από την κόρη του 67χρονου ότι ανήκει στον πατέρα της.

Τώρα στους διασώστες απομένει το καθήκον εντοπισμού και της 58χρονης γυναίκας του που χάθηκαν μαζί το ίδιο βράδυ.

Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», μας είχε δηλώσει κατηγορηματικά ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

Πηγή: LamiaReport

Δείτε φωτογραφίες:

lamia2
lamia3
lamia4
lamia5