Στην Ελλάδα η Μενούνος: Η άγνωστη λεπτομέρεια για το παραδοσιακό νυφικό της

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ η Μαρία Μενούνος, δύο μέρες πριν τον γάμο της στο Άκοβο. Η διάσημη παρουσιάστρια θα μείνει στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή οπότε και θα πάει στην Αρκαδία για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο της που θα γίνει το Σάββατο.

Ο ξάδελφος της Μαρίας και γνωστός χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος, αποκάλυψε λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο όσο και για το παραδοσιακό γλέντι που θα ακολουθήσει:

«Η Μαρία θέλει πολύ απλά πράγματα… Ο γάμος θα είναι απλός και παραδοσιακός. Θέλησε να κάνει το γάμο της στον τόπο καταγωγής της και έτσι τιμάει και τον πατέρα της. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός για όλους. Μετά το μυστήριο θα πάμε στο γλέντι που θα γίνει στο προαύλιο του παλιού σχολείου.

Στο γλέντι θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι γιατί ο χώρος χωράει μόνο 400 ή 500 άτομα. Μάλιστα ο πρόεδρος του χωριού ο κ. Κώστας Σοφρωνάς  φρόντισε αν τυχόν βρέξει να το σκεπάσει και να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή του γλεντιού».

Όσο για το νυφικό της Μαρίας, θα είναι μια δημιουργία της Celia Kritharioti. Μάλιστα, η διάσημη παρουσιάστρια έχει διαλέξει  ένα παραδοσιακό εντυπωσιακό νυφικό με τεράστια ουρά, το οποίο μάλιστα ήταν να φορέσει την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2018, στον γάμο που έκανε στην Time Square αλλά δεν το φόρεσε καθώς είχε πολύ χιόνι και θα την δυσκόλευε η ουρά.