Σοκ στη Βραζιλία: 25χρονη πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια, γιατί φοβόταν μη χάσει τη δουλειά της [βίντεο]

Σοκ προκαλεί στη Βραζιλία η σκληροκαρδία μιας 25χρονης, η οποία καθ’ οδόν προς τη δουλειά της πέταξε τη νεογέννητη κορούλα της σε κάδο απορριμμάτων και έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτε…

Σύμφωνα με την αστυνομία η άσπλαχνη γυναίκα φοβόταν μήπως χάσει τη δουλειά της!

 

 

 

 

 

 

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη σπαρακτική σκηνή με τη σκληρόκαρδη 25χρονη να περπατά ήρεμα σ’ έναν εγκαταλελειμένο δρόμο κρατώντας ένα δέμα στα χέρια, να εξαφανίζεται προς στιγμήν και στη συνέχεια να επανεμφανίζεται καθώς περνά απέναντι και αφήνει το παιδί της στον κάδο απορριμμάτων.

Το νεογέννητο κοριτσάκι -μόλις μιας ημέρας- βρήκε ένας περίοικος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας τυλιγμένο σε μια ροζ κουβέρτα μέσα σε μια τσάντα και με τον ομφάλιο λώρο ακόμη στο κορμάκι του. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τα κλάματα του μωρού σε γειτονιά της Ουμπεράμπα στη νοτιοανατολική Βραζιλία και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η αστυνομία συνέλαβε την 25χρονη καθαρίστρια στο χώρο της εργασίας της καθώς συνάδελφοί τους που άκουσαν την είδηση για το εγκαταλελειμμένο μωρό υποψιάστηκαν ότι εκείνη μπορεί να έφερε στον κόσμο το παιδί, καθώς παρατήρησαν πόσο ξεφούσκωσε η κοιλιά της από τη μια μέρα στην άλλη.

Η γυναίκα είχε πιάσει δουλειά πριν από δύο μήνες στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και είχε κρύψει από τα αφεντικά της ότι ήταν έγκυος, φοβούμενη μήπως δεν πάρει τη θέση. Πιστεύεται ότι γέννησε μόνη της το πρώτο της παιδί μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Αρχικά αρνήθηκε ότι είναι δικό της το παιδί, αλλά μετά το ομολόγησε.

Το κοριτσάκι, που γεννήθηκε 3,6 κιλά, μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακή κλινική σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες ερευνούν κατά πόσον η ανύπαντρη γυναίκα έχει συγγενείς που θα μπορούσαν να αναλάβουν την επιμέλειά του. Όσο για τη μητέρα του; Οι Αρχές θα μελετήσουν την υπόθεση και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να της απαγγείλουν κατηγορίας για απόπειρα παιδοκτονίας.

Πηγή: Σοκ στη Βραζιλία: 25χρονη πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια, γιατί φοβόταν μη χάσει τη δουλειά της [βίντεο] | iefimerida.gr