Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα το βράδυ (19:55 CosmoteSport2) στην μάχη με την Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, μετά και τη λευκή ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική με τη Ρεάλ Μπέτις στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μαρτίνς μίλησε για αρκετά λεπτά στους παίκτες του Ολυμπιακού με το κλίμα πάντως να είναι πολύ καλό και με… status συσπείρωσης για τα ματς με Μίλαν και ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στο σχήμα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μίλαν στο οποίο ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με την 11άδα τις τελευταίες ώρες υπήρχε η εκτίμηση για Σα αντί Γιαννιώτη αλλά ακόμα… παίζεται. Δεξί μπακ ο Τοροσίδης και αριστερά ο Κούτρης. Για το κέντρο της άμυνας το προβάδισμα έχουν οι Μεριά – Παπέ Σισέ και όχι τόσο ο Μιράντα. Ο άξονας θα έχει τον Γκιγιέρμε και από εκεί και πέρα υπάρχει το ερωτηματικό υπό την έννοια πως ο Μαρτίνς θέλει ένα… μηχανάκι για εκεί. Υπό αυτό το πρίσμα ίσως να μην ξεκινήσει ο Νάτχο αλλά να παίξει ένας εκ των Ανδρούτσου – Καμαρά (σ.σ. πιθανώς ξανά ο Καμαρά). Για δεκάρι παραμένει η αίσθηση – εκτίμηση για βασικό και αρχηγό τον Τουρέ και ότι έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με Φορτούνη. Για το ένα άκρο ο Φετφατζίδης και για το άλλο ο Ναουέλ ή ο Ποντένσε. Για την κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.

Η Μίλαν ανακοίνωσε την αποστολή της για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Σαν Σίρο» για το Europa League.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη λίστα του Τζενάρο Γκατούζο, σε αντίθεση με τον τραυματία Ματία Καλντάρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζ. Ντοναρούμα, Ρέινα.
Αμυντικοί: Καλάμπρια, Λασάλ, Μουζάκιο, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Σαπάτα.

Μέσοι: Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Κεσί.
Επιθετικοί; Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Ιγκουαΐν, Σούσο.