Έστησαν ρωμαϊκή αρένα στη Μύκονο για τα γυρίσματα αγγλικής υπερπαραγωγής

Αγγλική υπερπαραγωγή γυρίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς αυτές τις ημέρες στην Μύκονο. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων που πραγματοποιούνται σε γνωστά hot spot του νησιού όπως τα beach club Jackie O’ και Super Paradise και θα στήθηκε ολόκληρη ρωμαϊκή αρένα!

Η κάμερα του Mykonos Live κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές να είναι ντυμένοι με αρχαίες ρωμαϊκές ενδυμασίες. Πρόκειται για μια ταινία με σημαντικά ονόματα -ανάμεσά τους ο βραβευμένος από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου ηθοποιός και σεναριογράφος Steve Coogan, o ηθοποιός και συγγραφέας Stephen Fry, η διάσημη τραγουδίστρια και κουκλάρα Pixie Lott και η χολλυγουντιανή σταρ Isla Fisher- με 250 κομπάρσους και με υπερσύγχρονο συνεργείο, προδιαγραφών Χόλιγουντ!

Το φιλμ βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής, γι’ αυτό και δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Οι συντελεστές έχουν καταλύσει στο πολυτελές Lyo Boutique Hotel και θα παραμείνουν στο νησί των Ανέμων για περίπου 3 εβδομάδες. Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα της αγγλικής ταινίας.