(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Γιορτή της τρίτης ηλικίας στο Κωσταντοπούλειο Ευγηρείο

Η 1η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. Παγκόσμιος Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Αυτή λοιπόν την ημέρα τιμής, αγάπης και σεβασμού προς τους ηλικιωμένους διοργανώθηκε μία άκρως επιτυχημένη εορταστική – ψυχαγωγική  εκδήλωση στο χώρο του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας Πατρών.

Σ΄ αυτή την εκδήλωση εκτός των περιθαλπομένων και εργαζομένων του Ευγηρείου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας κ.κ. Αλέξιος Ανδρουλιδάκης, Δημήτριος Δριβίλας και Βασίλειος Δελδήμος, οι Εθελόντριες του Τμήματος Κοινωνικής Προνοίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Πατρών με επικεφαλής την εθελόντρια κ. Ελένη Διαμαντοπούλου, οι κυρίες του «΄Αλματος Ζωής» με την Πρόεδρό της Γ. Κολυπέρα, οι κυρίες του Inner Wheel με την Πρόεδρο κ. Μαρία Ασημακοπούλου και μέλη του Ροταριανού Ομίλου Πατρών με τον Πρόεδρο του Ομίλου να εκπροσωπεί ο κ. Χρήστος Ασημακόπουλος.

Μετά τις ομιλίες-χαιρετισμούς από τους

εκπροσώπους όλων των ως άνω φορέων που ήσαν στην εκδήλωση, ακολούθησε μία αξέχαστη μουσική βραδιά με κύριους συντελεστές τους Μουσικούς Νικόλαο Γιουρτζόγλου (τραγούδι-τουμπελέκι), Θάνο Θεοδωρόπουλο (κιθάρα) και Γεώργιο Αβραμόπουλο (μπουζούκι) με νοσταλγικά και αξέχαστα τραγούδια που γαλουχήθηκαν οι παλιές γενεές.

Σ΄ αυτή την μουσική πανδαισία ξεσηκώθηκαν γέροντες και νεότεροι με ιδιαίτερο κέφι και χόρεψαν δίνοντας έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο σ΄ όλη αυτή την ψυχαγωγική εκδήλωση.

Είναι αλήθεια ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές για την ψυχολογική διάθεση των περιθαλπομένων ηλικιωμένων που ορισμένοι εξ αυτών έχουν ανάγκη ως το πλέον αποτελεσματικότερο αντίδοτο στη θλίψη και τον πόνο που έχουν στο ηλιοβασίλεμα της ζωής τους.