Άργος: Από την Αθήνα έφερε την καραμπίνα ο 29χρονος – «Ήταν απόμακρος» λένε οι γονείς

Δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα των προθέσεών του, σύμφωνα με τους γονείς του, ο 29χρονος ο οποίος σκότωσε τη 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του στο Άργος και μετά αυτοκτόνησε.

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο».

Ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα, όπου διέμενε μόνιμα και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Μάλιστα, έφαγαν όλοι μαζί το μεσημέρι και μετά ο πατέρας έφυγε για κάποιες δουλειές. Τότε ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αττική πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε.

Εξακολούθησε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιό της και λίγο ώρα αργότερα έβαλε φωτιά στο σαλόνι.

Η μητριά του είχε προλάβει να κλειδωθεί στο μπάνιο από όπου κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει για βοήθεια. «Θα μας κάψει ζωντανούς, βοήθεια…», φώναξε σε γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική.

Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ακούστηκε και άλλος πυροβολισμός. Ο νεαρός άντρας είχε ανέβει στο δώμα της μεζονέτας και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν τον 29χρονο στο έγκλημα και μετά στην αυτοκτονία παραμένουν άγνωστοι. Ωστόσο, περιγράφεται ως απόμακρο άτομο.