ΠΑΤΡΑ: Σε καθημερινές στάσεις εργασίας, από σήμερα, οι εργαζόμενοι στον “Αγιο Ανδρέα” – Για την κατάσταση στα χειρουργεία

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις υπ΄ αρθ. 501/29.8.18 k΄ 505/5.9.18 επιστολές μας, σας γνωστοποιούσαμε τα προβλήματα του ευαίσθητου χώρου των χειρουργείων, τα προβλήματα της υπηρεσίας αλλά και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτήν.

Οι προαναφερόμενες επιστολές μας, παρά την σοβαρότητα των προβλημάτων και παρά την επισήμανση μας για κινητοποιήσεις, εάν και εφ όσον δεν αντιμετωπίζονταν αυτά τα σχετικά προβλήματα, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν προβλημάτισαν κανέναν, ούτε εσάς ούτε την Νοσηλευτική Διεύθυνση, παρά μόνον την Προϊσταμένη και την επιτροπή Χειρουργείου.

Δυστυχώς, εάν εξαιρέσουμε την κάλυψη της απογευματινής βάρδιας που έγινε, τίποτε άλλο δεν είδαμε, ούτε κάν μια συνάντηση που ήταν αναγκαία και απαραίτητη προκειμένου να συζητηθούν αυτά τα ζητήματα και να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την υπηρεσία και τους εκεί Συναδέλφους Εργαζόμενους.

Απεναντίας είδαμε κινήσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση που δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα. Κινήσεις προκλητικότητες θα μπορούσαμε να πούμε, που ξεπερνούν τα όρια της αδιαφορίας, που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και που αγγίζουν τα όρια του εμπαιγμού των εκεί Συναδέλφων μας και όχι μόνον.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι, να αφήσουμε τα προβλήματα της υπηρεσίας μας και των Συναδέλφων μας στην τύχη τους, ούτε να αποδεχθούμε την πρακτική της αδιάφορης και παθητικής στάσης που απ΄ ότι φαίνεται συνεχίζεται να εφαρμόζεται

Σας γνωρίζουμε ότι βάσει και σχετικής Απόφασης του Δ.Σ

προχωράμε σε ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

αρχής γενομένης από αυτή την ΔΕΥΤΕΡΑ 01/10/18, με καθημερινές ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 08:30-13:30 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων που ήδη σας έχουμε γνωστοποιήσει και δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν.