Η συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του Δήμου μας είναι η απάντηση στα προβλήματα του τόπου μας και στην δημοτική αρχή


Η δημοτική παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα», χαιρετίζει την απόφαση της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων» με επικεφαλή το Διονύσιο Γκοτσούλια για συνεργασία και τονίζει πως ένας είναι πλέον ο δρόμος για ένα καλύτερο μέλλον για τον Τόπο μας. Αυτός της συνεννόησης, της συμπόρευσης, της ενότητας και της συστράτευσης. Της συναίνεσης και της συνευθύνης. Η σύνθεση όλων των υγιών αυτοδιοικητικών δυνάμεων του τόπου μας βάσει αρχών για το καλό του Δήμου και του Δημότη μέσω προγραμματικών συγκλίσεων είναι ο στόχος μας.
Οι προσπάθειες μας, για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συσπείρωσης, δεν θα σταματήσουν, προκειμένου όλοι μαζί να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό πόλο ενότητας, αφετηρία μιας νέας πορείας για τον Τόπο μας για ένα καλύτερο αυριο.Οι πόρτες μας είναι σταθερά ανοιχτές για όλες τις δυνάμεις που οραματίζονται μια νέα πορεία για τη Δυτική Αχαΐα, μια πορεία που θα την χαράξουμε όλοι μαζί.

Σπύρος Μυλωνας