Ο Καμμένος «ακύρωσε» το δημοψήφισμα

Πριν ακόμη ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας κάνει οποιαδήποτε δήλωση, πριν ακόμη αποκαλύψει τις προθέσεις του ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος έσπευσε να πανηγυρίσει, για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε tweet λίγα λεπτά αφού έκλεισαν οι κάλπες.

«Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση».

Panos Kammenos@PanosKammenos

Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία. Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση

Ενας ακόμη πολιτικός «χυλός» όπου χωράνε τα πάντα μέσα. Η εξέλιξη στα Σκόπια, η πρόβλεψη του Καμμένου, η ευημερία της Ελλάδας που φυσικά ο Μητσοτάκης θέλει να ανακόψει.

Ο Πάνος Καμμένος προφανώς και θέλει να παίξει το ρόλο του συμβούλου στον Ζόραν Ζάεφ. Ενδεχομένως να πάει και στο… Ζάππειο να ανακηρύξει το αποτέλεσμα των εκλογών στα Σκόπια άκυρο, χωρίς να ρωτήσει καν τους Σκοπιανούς αν συμφωνούν μ’ αυτό. Ούτε να ήταν ο νικητής των καλπών στη γειτονική χώρα…

Πρόκειται για ακόμη μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει την όποια πολιτική αξιοπιστία του απέμεινε. Διότι αυτός που με την ψήφο εμπιστοσύνης του στην κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα να υπογράψουν τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα συνεχίζει να το παίζει «Μακεδονομάχος».

Προσπαθεί απλά να παρατείνει το χρόνο της παρουσίας του στην κυβέρνηση και της «ομηρίας» στην οποία έχει θέσει τον Αλέξη Τσίπρα. Σ’ αυτό το θέατρο σκιών όπου ο ένας κυβερνητικός εταίρος ορκίζεται στη συμφωνία κι ο άλλος την αναθεματίζει, το twitt του Καμμένου έχει ξεχωριστή θέση.