ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Ετοιμασίες για τις δραστηριότητες των Κ.Δ.Α.Π

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συνάντηση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» με όλους τους παιδαγωγούς και τις ειδικότητες των έξι (6) Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019, με θέμα τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων των ανωτέρω Κέντρων.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου μας έχουν συμπληρώσει δύο (2) χρόνια επιτυχημένης πορείας και φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν, αφού φέτος για πρώτη χρονιά έχουν μεγάλη προσέλευση. Για το λόγο αυτό προχωράμε στην δημιουργία ενός (1) καινούργιου Κέντρου στο Δημοτικό Σχολείο Σταφιδαλώνων Αιγίου.

Στη συνάντηση ορίσθηκαν οι γενικές κατευθύνσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος της νέας σχολικής χρονιάς, το οποίο αναμένουμε να προσφέρει στα παιδιά μας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις…..

«Είμαστε και παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Αιγιαλείς συνδημότες μας για μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά και ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας»