ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Σήμερα, η απονομή βραβείων διαγωνισμού φωτογραφίας του Φιλοζωϊκού

Αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Απόλλωνα στο Αίγιο, θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Πρώτου Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας τον περασμένο Μάιο με θέμα ‘Αδέσποτες Στιγμές των Ζώων στην Πόλη μας’, καθώς και η απονομή των βραβείων.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά και απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά παραδίδοντας αξιόλογες συμμετοχές. Οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν θα κοσμίσουν το πρώτο ημερολόγιο του συλλόγου, το Ημερολόγιο 2019.

“Ευχαριστούμε τους κριτές του Διαγωνισμού που πρόθυμα απαντήσαν στο κάλεσμά μας: Χρήστο Τσάνη, Ελευθερία Φριλίγκου, Νάνσυ Χαριτωνίδου, Μαρία Αυλωνίτη και Εύη Αθανασίου. Χωρίς αυτούς τα αποτελέσματα δεν θα είχαν την ίδια εγκυρότητα. Ευχαριστούμε τα παιδιά που έλαβαν μέρος, που έζησαν στιγμές στο δρόμο με τα αδεσποτάκια μας και με το φρέσκο βλέμμα τους αιχμαλώτισαν δυνατές εικόνες αλλά και τους καθηγητές που τους παρότρυναν και βοήθησαν σε αυτό. Ευχαριστούμε τέλος τη ΔΗΚΕΠΑ για την δωρεάν παραχώρηση της Αίθουσας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.