ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ: Θλίψη για τον 68χρονο Γιώργο Λαγκαδινό που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – “Καρφώθηκε” σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Ο 68χρονος Γιώργος Λαγκαδινός από τη Δάφνη Αμαλιάδας είναι ο άνδρας που άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο στην Πατρών – Πύργου. Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού, στη διασταύρωση Χανακίων, εκεί που θα εκτελεστεί η πρώτη εργολαβία του έργου.

Ο 68χρονος Γ. Λαγκαδινός κινούνταν επί της Εθνικής Οδού με το τζιπ του με κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, όταν από αδιευκρίνιστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη αριστερά από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς τον Πύργο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας με επιβάτες, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα – Πύργος των 9:30π.μ., με συνέπεια τα δύο οχήματα να συγκρουστούν μετωπικά με σφροδρότητα, παρά την προσπάθεια του οδηγού του λεωφορείου να το αποφύγει. Μετά τη σύγκρουση το λεωφορείο προσέκρουσε σε κολόνα, ενώ το τζιπ συγκρούστηκε με έτερο ΙΧ φορτηγό που ήταν στην ίδια κατεύθυνση (προς Πάτρα).

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν λίγα λεπτά αργότερα πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου, διασώστες του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου, καθώς και στελέχη του ΚΤΕΛ Ηλείας. Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 68χρονου, καθώς το όχημα είχε υποστεί σοβαρή ζημιά, και λίγο αργότερα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά, καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του 68χρονου, όπως αναφέρει το patrisnews.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ καλά στην υγεία τους είναι –αν και σοκαρισμένοι- οι επιβάτες, οι οποίο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.