(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η γνωστή κωμωδία του Νικολάϊ Γκόγκολ “Τα παντρολογήματα” στις Ιτιές

 

Πραγματοποίηση δύο παραστάσεων στις Ιτιές την 22 και 23 Σεπτ/ρίου 2018, της γνωστής κωμωδίας του Νικολάϊ Γκόγκολ, ΤΑ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.

“Μετά την ολοκλήρωση αυτών των 2 παραστάσεων που πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο 22.09.18 και Κυριακή 23.09.18 η Θεατρική Ομάδα Ιτεών, η οποία γέμισε το υπαίθριο θεατράκι στις Ιτιές με ένα ενθουσιώδες κοινό, διακόπτωντας πολλές φορές με χειροκροτήματα την ροή της παράστασης”
σας στέλνω συν/να μερικές φωτογραφίες από την παράσταση της Κυριακής, τις οποίες έβγαλε ο γνωστός φωτογράφος της πόλης μας Γιάννης Πεφάνης, για να τις δημοσιεύσετε στο φύλλο της εφημερίδας σας , με ένα μικρό σας σχόλιο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ
Θερμά συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη – ηθοποιό, Χρήστο Μπαϊρακτάρη και τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ιτεών για την παράσταση «Τα Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ, το Σαββατοκύριακο 22/23 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι των Ιτεών.
Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με εύστοχο χιούμορ ο συγγραφέας σατιρίζει ανθρώπινους χαρακτήρες, νοοτροπίες και συμπεριφορές ως κοινωνική πραγματικότητα της εποχής του, που έχουν όμως πολλά να πουν και στην δική μας κοινωνία.
Η παρουσίαση του έργου άψογη, η σκηνοθεσία εξαιρετική, η απόδοση των θεατρικών ρόλων με φυσικότητα, ρεαλισμό και πηγαίο χιούμορ. Και όλα αυτά από ερασιτέχνες ηθοποιούς που τολμούν και προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αφιλοκερδώς.
Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν και θα πρέπει να υποστηρίζονται με υποδομές που η πόλη αυτή έχει ανάγκη. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια!