(Φωτο)-Μιμή Ντενίση: Η κόρη της μετακόμισε στην Κύπρο

Η αδυναμία της Μιμής Ντενίση στην κόρη της είναι γνωστή. Οι δυο τους ήταν πάντα αχώριστες μέχρι που η Μαριτίνα αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο. Η 18χρονη κόρη της ηθοποιού ήθελε να κάνει τα δικά τις βήματα και έτσι επέλεξε να σπουδάσει στο νησί της Αφροδίτης. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό. Έχει πλέον ξεκινήσει εκεί μια νέα καθημερινότητα και φυσικά η μαμά της δεν θα μπορούσε να μην είναι υποστηρικτική και σε αυτό.

Για τον λόγο αυτό η Μιμή Ντενίση ταξίδεψε μέχρι το νησί για να είναι μαζί με την κόρη της και να την βοηθήσει αυτές τις πρώτες εβδομάδες στη Λευκωσία. H Μαριτίνα χαίρεται την συντροφιά της μαμάς της με τον ίδιο τρόπο που την χαίρεται και εκείνη.

“Έπρεπε να έχω αποκτήσει κι άλλα παιδιά σαν τη Μαριτίνα”, είχε πει η ηθοποιός στο περιοδικό Γυναίκα. Συχνά ο κόσμος τη συγχαίρει που αποφάσισε να υιοθετήσει. Τι λέει όμως η ίδια; «Ακόμα και τώρα μου λένε “πολύ σπουδαίο αυτό που κάνατε”. Μα, δεν είναι σπουδαίο. Είναι πάρα πολύ ωραίο και εύκολο για μένα. Υπάρχουν ακόμα κάποια ταμπού στην ελληνική κοινωνία που δεν έχουν ξεπεραστεί, όπως η ηλικία, ή το ποιος είναι gay και ποιος είναι straight. Τα θεωρώ τόσο απαρχαιωμένα αυτά στην εποχή μας”, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.

 

 

 

/www.tlife.gr