(Βιντεο)-Επίθεση της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στον Τραμπ μέσω τραγουδιού

Με τίτλο «Don’t lie to me» (Μη μου λες ψέματα), το καινούργιο τραγούδι της Μπάρμπρα Στρέιζαντ βάζει στο στόχαστρο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το νέο τραγούδι της ντίβας της μουσικής που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, αμφισβητεί με παθιασμένο τρόπο τον Αμερικανό Πρόεδρο και παρακαλεί για αλλαγή.

Στο κομμάτι υπάρχουν στίχοι που αποτελούν ευθεία βολή προς τον Τραμπ: «Ό, τι χτίσαμε έχει παραλύσει» αναφέρουν κάποιοι από τους στίχους.

Το τραγούδι τελειώνει με τρία ερωτήματα από την τραγουδίστρια προς τον Αμερικανό πρόεδρο: «Δεν μπορείς να δεις τα δάκρυά μας; Πού είναι ο καινούργιος ορίζοντας; Πώς μπορείς και κοιμάσαι τα βράδια;».

Το «Do not Lie to Me» (Μην μου πεις ψέματα) εμφανίζεται στο νέο της άλμπουμ, «Walls», το πρώτο της έργο μετά το 2005 το οποίο αποτελείται από κατά κύριο λόγο πρωτότυπα κομμάτια. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

 

Η ιδέα για το τραγούδι της ήρθε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε με το αυτοκίνητό της. «Ακούγοντας τα νέα στο ραδιόφωνο ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με έκαναν να νιώθω τόσο λυπημένη και τόσο μεγάλη θλίψη», είπε σε συνέντευξή της.