Λέκτορας Πανεπιστημίου έπαιξε κατά λάθος πορνό σε διάλεξή του (pics & vids)

Οι αντιδράσεις των 500 μαθητών ήταν ανάμικτες, καθώς άλλοι έβαλαν τα γέλια, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που αποχώρησαν από την διάλεξη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο κατά την διάρκεια κατά την διάρκεια μίας διάλεξης, την Δευτέρα το πρωί.

Όταν ο Στιβ Τζούρντενς πάτησε το play στον υπολογιστή του για να παίξει το video για το μάθημα «Εισαγωγή στην Ψυχολογία», αντί να εμφανιστούν εικόνες σχετικά με αυτό το αντικείμενο, οι 500 περίπου φοιτητές που ήταν στην αίθουσα άρχισαν να βλέπουν σκηνές ερωτικού περιεχομένου από ταινία πορνό

Οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν διαφορετικές, καθώς άλλοι έβαλαν τα γέλια, άλλοι άρχισαν να διαμαρτύρονται, ενώ κάποιοι άρχισαν να αποχωρούν, όπως αναφέρει η εφημερίδα του Πανεπιστημίου «The Varsity».

Το θέμα αυτό έφτασε μέχρι και το Reddit, όπου ένας χρήστης έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα. Όπως αποκάλυψε, το 2008 είχε βρεθεί και αυτός σε ένα ίδιο σκηνικό με τον ίδιο λέκτορα, τονίζοντας οτι το έκανε εσκεμμένα.

Μάλιστα τότε, όπως είπε, ο Στιβ Τζούρντενς είχε λογομαχήσει με μία κοπέλα, η οποία αντέδρασε στον τρόπο αυτό, με τον λέκτορα να τις απαντά: «Όπως εγώ δεν σου λέω πως να σερβίρεις του πελάτες στην καφετέρια που δουλεύεις, έτσι και εσύ δεν μπορείς να μου πεις πως να κάνω διάλεξη», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κλαίγοντας από την αίθουσα.