(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον κίνδυνο πτώσης τμήματος καγκελαρίας μπαλκονιού – Πτώση κολόνας της ΔΕΗ και πολλών δέντρων!

Αναστάτωση προκλήθηκε  στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, για γυάλινο μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας, που από τον δυνατό αέρα έχει πάρει κλήση προς τα έξω.

Οι πυροσβέστες το προσέγγισαν μέσα από το γραφείο του βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη.

Εξάλλου, συνεργεία καθαριότητας του δήμου Πατρέων με σάρωθρα χτενίζουν την Πάτρα από τα ξημερώματα και μαζεύουν τόνους φύλλων από τους δρόμους. Στις οδούς Κωνσταντινοπόλεως και Ελληνος Στρατιώτου,έπεσαν δέντρα και κλαριά.

Κλαδιά δέντρων και φύλλων έχουν πέσει ακόμα και μέσα σε σχολεία, κάτι που ενδεχομένως επαληθεύει και την ανησυχία που εξέφρασε η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης αποφασίζοντας το κλείσιμο των σχολείων για σήμερα Παρασκευή.

Μεγάλα κλαδιά δέντρων έχουν πέσει σχεδόν πάνω στις μπασκέτες του προαυλίου, στο σχολικό συγκρότητα που συστεγάζει 6ο και 1ο Γυμνάσιο στην Αγ. Σοφίας και Έλληνος Στρατιώτου.

Στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ, κολόνα ηλεκτροφωτισμού κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της Π.Υ.